** Vörös István ** Vörös István Rajongói Klub ** Vörös István **
Menü
 
.

Picturetrail.com/bling 

 
Én szerkesztem:)

 

Sasvári Sándor Rajongói facebook oldala

Sasvári Sándor Hivatalos facebook oldala

Google képtár /Koncert fotók

vörösklub gportal

lordklub gportal

demjenrozsi gportal

hoki gportal

poluspingvinek gportal

Kovács Kati gportal

Kovács kati rajongói klub a facebook oldalon

Videók

 

 

 
Billentyűsök éjszakája

 
Billentyűsök éjszakája II.

 
Tettenérés

 A videó megnézéséhez - ki kell kapcsolnod a böngésző zenéjét -

 Semmi se kötelező


 
Anett

 
Pisti - PICASA - képtára

 

 

 

 
.
 
chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Zene
 
Számláló
Indulás: 2004-09-23
 
Vörös István
Vörös István : Vörös István

Vörös István

  2004.09.23. 11:52


Vörös István neve nem ismeretlen a pop-rock kedvelők körében, hiszen olyan slágerek fűződnek hozzá mint a Tele van a város szerelemmel, a Kutya világ, vagy a Neked valaki kell.
Zenekarával, a Prognózissal nyolc lemezt jelentetett meg. Majd szólóban hármat. 2001-ben a Magányos utazó lemez bemutató koncertje a Kongresszusi Központban volt, ahol újra a régi hangulatot élvezhette a rajongótábor. Az erről készült koncertfilmet a télen tűzték műsorukra a TV csatornák. 2001. tavaszán meghivást kapott Mexikóba, egy nemzetközi zenei fesztiválra, ahol három nagysikerű koncertet adott, s ennek folytatásaként 2002 tavaszán - immár zenekarral - öt koncert erejéig ismét ott vendégeskedik. 2001. október elején - a nosztalgia jegyében - újra összeállt a 80-as évek zenekara, a legendás Prognózis. A koncert médiatámogatói a Sláger Rádió, a Satelit TV és a Szines Mai Lap voltak. Az erről készült koncertfilm tavasszal kerül sugárzásra.
2002. március 9-26 István Mexikóban koncertezett zenekarával. A túra állomásai: Mexikó City, Querétaro, Jalpan, Cumbre Tajin, Posa Rica, Amaelco, Acapulco voltak. Hatalmas siker volt. 2002.október 5-én Az Őszi Prognózis: Vörös István jubileumi koncertje cimmel felejthetetlen koncertet adott a PECSA szinpadán. Meghivott vendégek, barátok: Jankai Béla, Klemm Ervin, Révész Sándor, Majsai Gábor, Bolla Zsolt. 2002. november 9-én megjelent az okt-i jubileumi koncertlemez Táncol a világ a feje tetején cimmel.
2003. március 1-én "Életben maradtak" cimmel a PECSA szinpadán hallhattuk a rockzene nagy túlélői koncertjét Takáts Tamás és a Dirty blues band, valamint Vörös István és zenekarának közreműködésével. Az ország különböző részein hatalmas sikerű koncerteket ad, helyszineit a web oldalán megtalálhatjátok. Pisti újabb jelentős állomáshoz érkezett, hisz 2003.okt. 4-én a boltokba került 13.albuma Prognózissimó cimmel. Ez a lemez a Prognózis 20 éves jubileumi koncertjének anyagát tartalmazza. Lemezbemutató a KÖSZI-ben, ahol együtt zenéltek Jankai "billentyűs" Bélával és Klemm Ervinnel. Ismét egy rocktörténelmi esemény. 2004.szept.10-én megjelent a várva várt lemez TETTENÉRÉS cimmel. 12 fantasztikus szerzemény. Lemezbemutató koncert a PECSA színpadán 2004.október 9-én.
2005. novemberében megjelent a Tettenérés c. koncert DVD-n, és a show folytatódik. Pisti és zenekara járja az országot fantasztikus koncertekkel. Megjelent Vörös István és a Prognózis Én az időt nem sajnálom c. dvd-je, mely az 1995.Budai Parkszinpad koncertjét tartalmazza + egy fantasztikus riportot. ... és a show folytatódik tovább..... Koncerteken már újabb dalok hallhatók...
2005. decemberében meghívást kapott Szarajevóba és Párizsba. A Holiday Inn-ben és az Alcyon Klubban tartott szóló akusztikus koncertjein saját dalait magyarul és angolul énekelte.

A párizsi koncert folytatásaként 2006. májusában szóló akusztikus koncertet adott Brüsszelben, majd zenekarával Erdélyben, Baróton egy nagy fesztivál vendégei voltak.

2006. decemberében Dél-Koreában, Szöulban az Európa-Korea Gála keretében két szóló akusztikus koncerten mutatkozott be a távol-keleti közönségnek. Az eseményről a Korea Herald tudósított, a Korea Times pedig fényképes interjút közölt.
2006. Óévbúcsúztató buli a KÖSZI-ben, és 2007-ben ismét indul a nagy buli.....
2007. február 24-én a PECSA szinpadán lép fel a Prognózis. Az együttes 25. évfordulóját ünnepli. Megjelent az új DVD Prognózissimó cimmel.

2010. október 11-én 2 új lemezzel gazdagodhattak Pisti rajongói. Vadonatúj dalokkal jelent meg a Magaslesen c. album. Mélyföld cimmel 17 dal akusztikus változatát hallgathatjuk. Ezzel az albummal végre otthon is átélhetjük az akusztikus koncertek hangulatát.

 
*

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!